Επιλέξτε Page

Μήνυμα Προέδρου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων

Με αποφασιστικότητα – δυναμική – διεκδίκηση και έμπρακτους στόχους το

Πανελλήνιο Σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας

είναι πλέον το νόμιμο εφόδιο όλων των συναδέλφων που ενδιαφέρονται για την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου Διασωστών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων

Με στόχο την δημιουργία ενός και μοναδικού κλάδου στην Ελλάδα όπου θα εξασφαλίσει όλα τα θετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά που εμπεριέχει το όλο εγχείρημα, συνάδελφοι με μεράκι και αγάπη για το λειτούργημα που επιτελούν στο τομέα της Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας από όλη την Ελλάδα με χρόνια εμπειρία ξεκινήσαμε την δημιουργία του Πανελλήνιου Σωματείου HELLAS EMTKY

Μέλημα μας

Η άμεση ανάδειξη και προβολή των προβλημάτων με σωστή τεκμηρίωση τους και διεκδίκηση των λύσεων που απαιτούνται σε επίπεδο Περιφέρειας και Υπουργείο σε συνεργασία με τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς.
Απέναντι μας είναι μόνο τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά και συμμάχους έχουμε όλους όσους ενδιαφέρονται για το ποιοτικό μέλλον του κλάδου μας σεβόμενοι την όποια διαφορετική άποψή.

Καλούμε σε αυτή την πρωτοποριακή δυναμική προσπάθεια, συναδέλφους, φορείς και συνεργάτες από όλη την Ελλάδα να δηλώσουν το παρόν, ο καθένας από εμάς έχει υποχρέωση να δηλώσει συμμετοχή και συνεργασία.

Ζητάμε την

άμεση συνεργασία με όλους τους φορείς που έχουμε κοινά χαρακτηριστικά και κοινούς στόχους αναδεικνύοντας συνεργασίες που θα έχουν ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Ξεκινήσαμε την προσπάθεια εδώ και πολλούς μήνες με εξειδικευμένους πιστοποιούμενους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα δουλεύοντας με ομαδικότητα και καταμερισμό σε ομάδες ανά τομέα και τα πρώτα αποτελέσματα αποτυπώνεται στην ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα emtky.gr

θα αποτελέσει την βάση όλων μας, το εργαλείο μας, την επικοινωνία μας και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που θα είναι στην διάθεση όλων των συναδέλφων και θα συντελέσουν το προγεφύρωμα στην ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου.
Η έμπρακτη συμμετοχή όλων σας σε όλο το φάσμα της ιστοσελίδας θα είναι στην διάθεση σας για να αναδειχθεί το όποιο πρόβλημα σας ή όποια εργασίας σας που αφορά τον κλάδο μας από όλους του τομείς και χώρους εργασίας σας στην Ελλάδα.

Η στήριξη του Σωματείου

από άμεσα εμπλεκόμενους φορείς του κλάδου σε συνδικαλιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο είναι δεδομένη από τις συνεργασίες που ήδη έχουμε εξασφαλίσει και θα συνεχίζουμε να εξασφαλίσουμε, όπου και θα σας ανακοινώσουμε άμεσα με το σκεπτικό ότι όλοι πρέπει να έχουμε ένα στόχο, αυτό της ποιοτικής αναβάθμισης και της συνένωσης σε ένα και μοναδικό φορέα στον κλάδο μας.

Από εσένα, αγαπητέ/τη συνάδελφε/σα

ζητάμε να γίνεις ο επόμενος άμεσος συνεργάτης μας έτσι ώστε να αναλάβεις δράση στον τομέα ευθύνης σου αναδεικνύοντας τα όποια θέματα – προβλήματα, εκπροσωπώντας το σωματείο. Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας και θα σε ενημερώσουμε, είμαστε στην διάθεση σου.

Τα Εγγεγραμμένα Μέλη

Παράλληλα τα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου θα έχουν όλα τα προνόμια και τις παροχές της κάρτας μέλους με την δυνατότητα της “έμμεσης επιστροφής της συνδρομής” που έχουν καταβάλει στο σωματείο, της άμεσης επικοινωνίας από το chat της ιστοσελίδας μας και σειράς άλλων προνομίων.

Η αφύπνιση του κλάδου είναι υπόθεση όλων μας, χωρίς στεγανά και πρακτικές που μας επιστρέφουν στην μιζέρια του παρελθόντος, αυτή η πρακτική δεν εκπροσωπεί το όραμα του Πανελλήνιου Σωματείου μας HELLAS EMTKY.

Όραμα να παραδώσουμε ένα ενιαίο αναβαθμισμένο κλάδο στους νεότερους συναδέλφους.

Είναι καθήκον όλων μας.

Μοχιανάκης Κωνσταντίνος

Πρόεδρος
Πανελλήνιου Σωματείου HELLAS EMTky
Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code