Επιλέξτε Page

Συνάντηση του Σωματείου με τον Υπουργό Υγείας

Συνάντηση του Σωματείου με τον Υπουργό Υγείας

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας

Την Παρασκευή 29/2/24 και ώρα 14:30, πραγματοποιήθηκε Συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη με τα μέλη του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Σωματείου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας Hellas EMTky και με την παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου κ. Κεφαλογιάννη Κωνσταντίνου.

Στην Συνάντηση είχαμε την δυνατότητα της αναλυτικής ανάπτυξης των θεμάτων του σωματείου σε όλα τα επίπεδα ανά Υ.ΠΕ σε προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας της Χώρας και με γνώμονα την μονιμοποίηση των συναδέλφων.

Έπειτα από την αναλυτική συζήτηση που ακολούθησε τέθηκε το βασικό πλαίσιο και ο προγραμματισμός για την συνεργασία μας με το Υπουργείο το επόμενο διάστημα σε ότι αφορά την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου.
Βασικός στόχος να ενταθεί η συνεργασία μας με το Υπουργείο προκειμένου να επιτευχθεί η αναβάθμιση του κλάδου, κάτι που υποστήριξε ένθερμα ο Υπουργός Υγείας και τον ευχαριστούμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Κεφαλογιάννη Κωνσταντίνο και τους συνεργάτες του για την συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της σύσκεψης και για την έμπρακτη στήριξη του στον κλάδο μας.

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code