Επιλέξτε Page

Τηλεδιάσκεψη με τον κ. Σταμάτη Βαρδαρό είχαν τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου Hellas emtky

Τηλεδιάσκεψη με τον κ. Σταμάτη Βαρδαρό είχαν τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου Hellas emtky

Ο κ. Σταμάτης Βαρδαρός, είναι γνώστης των προβλημάτων του κλάδου μας Πληρώματα Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας, από την θητεία του στο Υπουργείο Υγείας.

Έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, υπεύθυνος για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, την Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων και τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα του Υπουργείου Υγείας.

Στην συνάντηση αυτή με τα μέλη του Δ.Σ. Hellas EMTky έγινε αναλυτική παρουσίαση του πλάνου δράσης του σωματείου και αναλυτική επισκόπηση τους με ανταλλαγή απόψεων και αποτέλεσμα την πλήρη ταύτιση για την επίλυση τους .

Προτάσεις και συμπεράσματα για βιώσιμες λύσεις στον κλάδο μας από ένα από τους πλέον αρμόδιους στον τομέα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Σταμάτης Βαρδαρός Είναι Υπ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Υπήρξε πρωτεργάτης της μεταρρύθμισης στην ΠΦΥ με την συγκρότηση και ανάπτυξη των ΤΟΜΥ. Σήμερα είναι επιστημονικός συντονιστής του Τομέα Υγείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και συνεργάτης του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ).

Από μεριά του Δ.Σ. θα θέλαμε να τον ευχαριστούμε θερμά

 

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code