Επιλέξτε Page

Κέντρο Υγείας Σπηλίου: Εκπαίδευση και η Σημασία της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης “ΚΑΡΠΑ”

Κέντρο Υγείας Σπηλίου: Εκπαίδευση και η Σημασία της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης “ΚΑΡΠΑ”

Στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου, η  εκπαιδευτική ομάδα του και το μέλους του Δ.Σ. του σωματείου μας Hellas EMTky Ανυφαντάκη Μάνου, ώς εκπαιδευτής για την Σημασία και την αναγκαιότητα της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης “ΚΑΡΠΑ”.

Έρευνες λένε ότι κάθε λεπτό που περνάει πέφτει 10% η πιθανότητα να ζήσει ένα θύμα που έχει υποστεί ανακοπή, αρα είναι πολύ σημαντικό ο διπλανός μας και πόσο μάλλον εμείς που ασχολούμαστε με το αντικείμενο ως επαγγελματίες υγείας,να είμαστε έτοιμοι για ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή.

ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή

Τότε το θύμα έχει 90% περισσότερες πιθανότητες να ζήσει. Αυτό ήταν το θέμα της χθεσινής μας εκπαίδευσης στα πλαίσια των δράσεων της ομάδας του Κέντρο Υγείας Σπηλίου. Γιατί η γνώση είναι δύναμη.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας. Προχωράμε δυναμικά τις εκπαιδεύσεις μας με όρεξη και ζήλο προς όφελος των συμπολιτών μας του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες συναδέλφους του Κέντρου Υγείας Σπηλίου και επίσης θερμές ευχαριστίες για την παραχώρηση του εκπαιδευτικού απινιδωτή το Ε.Κ.Α.Β. Ρεθύμνης και τον προϊστάμενο του κ. Ανδρέας Βουρβαχάκης αλλά και την προσφορά του προπλάσματος εκπαίδευσης ΚΑΡΠΑ τον κ. Κωνσταντίνος Μοχιανάκης πρόεδρο του συλλόγου μας Hellas EMTKY Διασωστών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας.

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code