Επιλέξτε Page

ΜΉΝΥΜΑ ΥΠΕΎΘΥΝΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Με δεδομένο ότι ο κλάδος μας, Πληρώματα Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας, περνά ίσως την μεγαλύτερη κρίση στα τριάντα και πλέον χρόνια προσφοράς στον συνάνθρωπο μας στην Περιφέρεια και με γνώμονα την άμεση και επιτακτική αναβάθμιση του, αυτή η ιστοσελίδα σκοπεύει στην έμπρακτη συμβολή της στην ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου.

Βασική προϋπόθεση όμως για την μεγιστοποίηση της όλης προσπάθειας είναι η έμπρακτη συμμετοχή των συναδέλφων στην διαμόρφωση της.

Με το σκεπτικό αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η ιστοσελίδα emtky.gr είναι όλων των συναδέλφων, όλοι οι συνάδελφοι έχουν την δυνατότητα μέσο αυτής, να αναδεικνύουν θέματα και προβληματισμούς άμεσα και εμείς θα φροντίσουμε την προβολή τους και την προώθηση τους στους ανάλογους φορείς.

Με στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση

τον ενιαίο συντονισμό του από ένα και μοναδικό φορέα την ανάδειξη των έντονων θεμάτων των επικουρικών και συμβασιούχων συναδέλφων όπου αποτελούν τον βασικό κορμό μας για την εύρυθμη λειτουργία μας και την πάσα είδους μισθολογική εξομάλυνση είναι τα φλέγοντα θέμα που θέτουμε στις άμεσες προτεραιότητες μας.

Θεωρούμε ότι η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί την συγκεκριμένη στιγμή ένα βασικό μέσο έκφρασης της δικιά σας φωνής για την ανάδειξη των προβλημάτων που καθημερινά υπάρχουν στον κλάδο μας.

Διαθέτουμε την εμπειρία και την δυνατότητα να συμβάλουμε στο όλο εγχείρημα αυτό που χρειάζεται είναι η δικιά σας συμμετοχή και συνεργασία περιμένουμε να φιλοξενήσουμε την φωνή σας και να αναδείξουμε τις δράσεις και τα προβλήματα σας. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ >>

 

Κώστας Μοχιανάκης Διασώστης 7ης ΥΠΕ Κρήτης Κέντρο Υγείας Χάρακα
Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code