Επιλέξτε Page

Τελικά που υπάγονται τα Πληρώματα Ασθενοφόρων;

Τελικά που υπάγονται τα Πληρώματα Ασθενοφόρων;

Τελικά ποιος θα μας πει που υπάγονται τα Πληρώματα Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας. Θα βρεθεί κάποιος σε αυτή την χώρα να μας πει αυτός ο πολύπαθος κλάδος των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας από που διοικείται από που παίρνει εντολή μετακίνησης από που συντονίζεται κ.τ.λ. Από τον εκάστοτε διευθυντή τον ιατρό υπηρεσίας ή το ΕΚΑΒ ;

Γιατί ουσιαστικά ενώ ανήκει στην εκάστοτε ΥΠΕ τώρα μας λένε ότι τα προγράμματα υπηρεσίας θα βγαίνουν από το ΕΚΑΒ ουσιαστικά ένας διαφορετικός φορέας.

Άλλο ο συντονισμός που σε πολλές περιοχές έχει τα γνωστά προβλήματα για την σωστή διαχείριση του εκάστοτε συμβάντος και άλλο το πρόγραμμα υπηρεσίας με βάση την ανάγκη της κάθε μονάδας υγείας τις άδειες των εργαζομένων και τις λειτουργικές ανάγκες.

Πληρώματα Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας

Επιτέλους ας το καταλάβουν ότι το ΕΚΑΒ είναι διαφορετική υπηρεσία από τα πληρώματα Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας με τις γνωστές μειωμένες αποδοχές σε σχέση με τους συναδέλφους του ΕΚΑΒ την ποιοτική υποβάθμιση σε εκπαίδευση κ.τ.λ. Σαν να μας λένε ότι το πρόγραμμα υπηρεσίας του Λιμενικού θα το βγάζει η Πυροσβεστική και επαναλαμβάνω άλλο ο συντονισμός και άλλο το πρόγραμμα της κάθε μονάδας.

Είναι γνωστό τώρα και χρόνια αυτή η ανομοιογένεια των φορέων με τα γνωστά προβλήματα συντονισμού αν και έχουν το ίδιο αντικείμενο. Κανένας δεν παίρνει την πρωτοβουλία για την δημιουργία ενός φορέα διαχείρισης με όλα τα θετικά που απορρέουν για την ορθή έκβαση των συμβάντων .

Η συγκεκριμένη απόφαση το μόνο που έχει να προσφέρει είναι δημιουργία προβλημάτων στην διαχείριση των προγραμμάτων υπηρεσίας και τίποτα περισσότερο.

Μοχιανάκης Κωνσταντίνος
Διασώστης Πλήρωμα Ασθενοφόρου Κ.Υ. Χάρακα
HELLAS EMT –  Πληρωμάτων Ασθενοφόρων – Κέντρων Υγείας

==

parakritika.gr

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code