Επιλέξτε Page

Ευχαριστούμε το Σωματείο Εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β.

hellas emtky

Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση για συμμετοχή στη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Σωματείων ΕΚΑΒ των κυρίαρχων συνδικαλιστικών οργάνων του Ε.Κ.Α.Β. που πραγματοποιήθηκε στις 11/07/2023, οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες του σωματείου μας, Hellas EMTky Πανελλήνιο Σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας

Ευχαριστούμε το Σωματείο Εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β. Αθηνών τον πρόεδρο κ. Μαθιόπουλο Γεώργιο και όλο το Δ.Σ. την ΠΟΠ- Ε.Κ.Α.Β. τον πρόεδρο Αγγελίδη Χρήστο και όλο το Δ.Σ. της ομοσπονδίας και παράλληλα όλους τους προέδρους των σωματείων του Ε.Κ.Α.Β. που παραβρέθηκαν.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση αποτελεί ορόσημο για όλο τον κλάδο των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων και ανάδειξε την αναγκαιότητα της άμεσης αφύπνισης του κλάδου και των βασικών τομών που πρέπει να υπάρξουν για την ποιοτική αναβάθμιση.

Η ομόφωνη αναγνώριση της ένταξης μας στο Ε.Κ.Α.Β. δικαιώνει τον αγώνα μας και συμβάλλει στην εδραίωση του ενός φορέα του κλάδου της Επείγουσας Προνοσοκομιακής Φροντίδας.
Παράλληλα στηρίζουμε τις αποφάσεις που πάρθηκαν και αφορούν την στήριξη των εργαζομένων και την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου μας.

Όπως αναφέρθηκε και από την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Σωματείων Ε.Κ.Α.Β. Για τις αποφάσεις θα ακολουθήσει σχετικό Δελτίο Τύπου, όπου θα καθορίζει και τις επόμενες δράσεις.

Τα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου με τις αποφάσεις τους υποδεικνύουν τις βασικές αναγκαίες τομές για την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου, αυτό που μένει είναι να υπάρξει και η πολιτική βούληση για την εφαρμογή τους.

pnp

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code