Επιλέξτε Page

Ήρθε να ενημερωθεί ή να ενημερώσει για… “κοψίματα” ο Υπουργός Υγείας;

Ήρθε να ενημερωθεί ή να ενημερώσει για… “κοψίματα” ο Υπουργός Υγείας;

Η επίσκεψη “αστραπή” του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ήταν για να υπάρξει μία πρώτη ενημέρωση για τα προβλήματα της υγείας στο νησί.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που έχουν περιέλθει στο PARAKRITIKA.GR είναι πως ο κ. Χρυσοχοΐδης ήρθε και για να ενημερώσει ότι θα υπάρξουν… “κοψίματα” στην διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, αλλά και στις διοικήσεις νοσοκομείων.

Μάλιστα, έθεσε ως προϋπόθεση για “κατάληψη” διοικητικής θέσης το να έχει κάποιος μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, αλλιώς… θέση γιοκ!

Προφανώς λοιπόν τον κ. Υπουργό δεν τον ενδιαφέρει αν κάποιος ζει το κομμάτι της υγείας από μέσα, στο πετσί του, αλλά να μπουν νέοι… μάνατζερ.

Ποιος ο λόγος δηλαδή να ελέγξει -για παράδειγμα- αν ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Δημήτρης Αγαπίου, γιατρός στο επάγγελμα – λειτούργημα, έκανε καλά τη δουλειά του τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια; Τι “Γολγοθά” τράβηξε με την παραγγελία των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας; Πόσο έτρεξε για να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα στην α’ θμια φροντίδα υγείας; Το αν είναι γιατρός βρε αδερφέ στο κάτω – κάτω της γραφής;

Μπορεί ναι αλλά μπα… που λέει και ο φίλος μου ο Δημήτρης! Μεταπτυχιακό δεν έχει ο κ. Αγαπίου, οπότε -σου λέει- ας τον έχουμε υποψήφιο για κόψιμο! Όπως προφανώς και άλλα άτομα στη διοίκηση της υγείας στην Κρήτη.

Δεν ξεκινάμε καλά κε Υπουργέ μου, δεν ξεκινάμε καλά!

Παντελής Γιαΐτσης
Δημοσιογράφος (ακόμα…)

Υ.Γ. Ακόμη και αν κοπεί… ο κ. Αγαπίου έχει τη δουλειά του σαν γιατρός… Οι μανατζαραίοι δεν ξέρω αν έχουν δουλειά όταν δεν έχουν διοικητικές θέσεις…

Άρθρο: parakritika.gr

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code