Επιλέξτε Page

Μετατάξεις Μακροχρόνια Ανέργων 55 – 67 Ετών Στα Κέντρα Υγείας

Μετατάξεις Μακροχρόνια Ανέργων 55 – 67 Ετών Στα Κέντρα Υγείας

Κλάδος Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας

Νέο όχημα προσφορά του, Υπουργείου Υγείας – των Υ.ΠΕ. – του Ο.Α.Ε.Δ. κ.λ.π ονομάζετε “ Ασθεπορυματοφόρο “!!!

Το γαϊτανάκι των μετατάξεων – προσλήψεων οδηγών από άλλες υπηρεσίες, όπως Δήμους, Περιφέρειες κ.λ.π στα Κέντρα Υγείας με στόχο να καλύψουν κενές θέσεις Διασωστών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων καλά κρατεί.

Ναι έχουμε Θέσεις για οδηγούς Απορριμματοφόρων, αυτοκινητιστής γενικά και αόριστα, παρακαλώ περάστε…

Για να είμαστε ξεκάθαροι ευθύς εξαρχής, δεν υπάρχει καμία περίπτωση το σωματείο μας να κατηγορήσει κανένα εργαζόμενο κανενός κλάδου, αντίθετα τιμούμε, σεβόμαστε και στηρίζουμε επάξια όλους τους εργαζόμενους.

Διασώστες Ρόδου ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΌταν πρόκειται όμως για τον ευαίσθητο κλάδο των Διασωστών όπου είναι γνωστό ο κρίσιμος ρόλος του στον τομέα της υγείας, ιδιαίτερα στα επείγοντα συμβάντα θα έπρεπε να αφορά αποκλειστικά και μόνο εξειδικευμένους συναδέλφους.

Η πρόσληψη εξειδικευμένων συναδέλφων με τις βασικές γνώσεις στην ορθή εφαρμογή των πρωτοκόλλων, την επάρκεια γνώσης στην διαχείριση των εξειδικευμένων συσκευών που υπάρχουν στα ασθενοφόρα θα έπρεπε να είναι βασικός και απαράβατος κανόνας.

Και δεν θα αναφερθούμε σε ανύπαρκτους κανόνες πρόσληψης όπως, ψυχοσωματικά – ψυχομετρικά τέστ ή τέστ κατά τακτά χρονικά διαστήματα για την επάρκεια γνώσης ή για τα όρια ηλικίας σε ένα κλάδο ιδιαίτερα απαιτητικό, σε οξυδέρκεια και κρητική σκέψης διαχείρισης στην επείγουσα κατάσταση (σωθεί μία ζωή), όταν είναι σπάνια ακόμη και η εφαρμογή της απλής συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Το να κάνεις εφαρμογή ενός νόμου που αφορά απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 στον κλάδο μας (βλέπε Ο.Α.Ε.Δ.) δεν είναι μόνο επικίνδυνο για αυτόν που δέχεται την παροχή της υπηρεσίας αλλά και για τον ίδιο τον εργαζόμενο που την προσφέρει.

Και όμως αυτό εφαρμόζεται σήμερα απλά και μόνο να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας και να λένε ορισμένοι ¨καλύψαμε τις θέσεις¨ και ορισμένοι άλλοι (μειώνουμε την ανεργία)!

Η ύπαρξη εργαζομένων πολλών ταχυτήτων στον κλάδο μας στα Κέντρα Υγείας, είτε αφορά επικουρικούς είτε συμβασιούχους με άνισες εκπαιδευτικές και μισθολογικές συνθήκες, όλα είναι σε πλήρη εξέλιξη σε βάρος των εργαζομένων και με ότι συνεπάγεται όλο αυτό για τους πολίτες που δέχονται τις υπηρεσίες μας.

Υπηρεσίες που όχι απλά πρέπει να παρέχονται στους πολίτες αυτής της Χώρας, αλλά πρέπει να παρέχονται όπως πρέπει.

Η Υγεία είναι ένας ιδιαίτερος κλάδος, κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν, δεν μπορούμε να ξεχνούμε πρωτόκολλα σαν να μην υπάρχουν όταν αναφερόμαστε στον κλάδο της Υγείας, να φερόμαστε στους ασθενείς (τους ίδιους μας τους συγγενείς) σαν ένα τίποτα

Ερώτηση προς όλους μας:
Πως θα σας φαινόταν αν σε μία δύσκολη ανάγκη της υγείας μας, ή των συγγενών μας, των φίλων μας, βλέπαμε το (όχημα) της άνω εικόνας;

Η προστασία του κλάδου και γενικά των εργαζομένων θα έπρεπε να είναι κοινό χαρακτηριστικό όλων των εμπλεκομένων φορέων, όταν θέλουμε να λέμε ότι στηρίζουμε την ποιοτική αναβάθμιση του και αυτό είναι, καθαρά θέμα πολιτικής βούλησης η δημιουργία ενός ενιαίου φορέα σε όλη την επικράτεια.

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code