Επιλέξτε Page

Συνεργασία με την Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς Ιαβέρη

Συνεργασία με την Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς Ιαβέρη

Στα πλαίσια της ποιοτικής αναβάθμισης και της ασφάλειας του κλάδου μας που αποτελεί βασικό στόχο του σωματείου μας εξασφαλίσαμε συνεργασία με την Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς Ιαβέρης

Η συνεργασία μας (προς αρχή) αφορά διαδικτυακά σεμινάρια που θα αφορούν την Ασφαλή Οδήγηση – Οδικής Συμπεριφοράς – Driver Evaluation κ.λ.π. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλα τα μέλη του σωματείου.

Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί αρχές του Απριλίου όπου και θα σας αποσταλεί δωρεάν σχετικό βιβλίο, προσφορά στα μέλη μας από την Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς του κ. Ιαβέρη

Η εξασφάλιση της έμπρακτης στήριξης των μελών του σωματείου σε όλα τα επίπεδα είναι βασικό μέλημα του Δ.Σ. του σωματείου και των συναδέλφων συνεργατών.

Θα θέλαμε σαν πανελλήνιο σωματείο πληρωμάτων ασθενοφόρων Hellas EMTky να ευχαριστήσουμε τον κ. Αναστάσιο Μαρκουΐζο – Ιαβέρη για την συνεργασία αυτή

Βασικό στοιχείο για την ανάπτυξη των στόχων μας αποτελεί η δικιά σας στήριξη και ενημέρωση που κάνετε σε συναδέλφους που δεν γνωρίζουν ώστε να συμμετέχουν με τις εγγραφές στην ολοκλήρωση των στόχων μας.


Τάσος ”Ιαβέρης” Μαρκουΐζος

Λίγα λόγια (όλοι των ξέρουμε όλοι έχουμε απέραντο σεβασμό για το έργο του)

Ήταν ο πρώτος (από το 1994) που διοργάνωσε Σεμινάρια Οδικής Συμπεριφοράς, με διαλέξεις και ομιλίες πλήρως αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς σε όλη την Ελλάδα, με αποδέκτες χιλιάδες Ελληνόπουλα στον στρατό, αεροπορία, ναυτικό, γυμνάσια, λύκεια, ΤΕΙ, ΑΕΙ, σχολές Ικάρων, Ν. δοκίμων, Ευελπίδων, υπαξιωματικών, σε δήμους, κοινότητες, νομαρχίες. Ιδρύματα αιμοδοσίας, παιδιών, καθώς και σε νέους οδηγούς αγώνων και γενικά προς όλους τους Έλληνες.
Με 40-50.000 ευαισθητοποιημένους μαθητές κάθε χρόνο!

Συνεργασία με την Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς Ιαβέρη

Με δωρεάν διανεμημένα τουλάχιστον 1.000.000 βιβλία Οδικής Συμπεριφοράς και Ασφάλειας (Εθνικό Θέμα — Εθνικό Πένθος — Άγνοια Άγνοιας), τα τελευταία 10 χρόνια, καθώς και με αφιλοκερδή παρουσία και συνεντεύξεις σε εκατοντάδες εκατοντάδων εκπομπών των TV καναλιών και ραδιοφωνικών, με λόγο μαστίγιο κατά της Οδικής Ασυνειδησίας και Εγκληματικότητας, ο συγκεκριμένος κορυφαίος οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, που κατάφερε στην δεκαετία του 70-80 να ξεπεράσει στις ειδικές διαδρομές του Διεθνούς Rally Ακρόπολις, τους ξένους παγκόσμιους «θεούς» των Rally για τουλάχιστον 20 φορές, έδωσε και συνεχίζει να δίνει και την ψυχή του ακόμη για την προστασία των Ελληνόπουλων από τους φρικαλέους κινδύνους που καραδοκούν στους φονικά εχθρικούς δρόμους.

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code