Επιλέξτε Page

Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια Διοργάνωση Ημερίδας CSI Institute

Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια Διοργάνωση Ημερίδας CSI Institute

CSI Institute – Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια: «Η εγκληματικότητα μεταλλάσσεται από παραδοσιακή σε ηλεκτρονική»

Κυβερνοέγκλημα – Κυβερνοαπείλες – Φαινόμενα εποχής

Το πανελλήνιο σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας Hellas EMTky, σε συνεργασία με το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute) με Πρόεδρο τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη, διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης προς όλα τα μέλη του, με σκοπό την πρόληψη και την αντιμετώπιση των θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο.

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, ώρα 11:00-12:00 || διαδικτυακά

Eισηγήτρια: || Σοφία Λύκου – Εγκληματολογική Ψυχολογία,  ICPS College.|| «Η σύγχρονη εγκληματικότητα. Θεωρητικές προσεγγίσεις, μορφές εγκληματικότητας και τρόποι αντιμετώπισής τους»

Οι εκπαιδευτές του CSIi, θα αναλάβουν να παρουσιάσουν τα οφέλη από τη χρήση του διαδικτύου, καθώς και συμβουλές cyber security, μέσα από διαδραστικά εργαστήρια, ανοιχτές συζητήσεις και workshops σε όλους τους συμμετέχοντες της ημερίδας.

Οι διαδικτυακές ημερίδες έχουν διάρκεια 60΄, είναι ζωντανές και μπορείτε φυσικά στο τέλος να υποβάλετε απορίες και ερωτήσεις στον εισηγητή.

Οι εισηγήσεις, γίνονται μέσω της πλατφόρμας ZOOM και θα αποσταλεί Σε όλα τα μέλη του σωματείου, σχετικός σύνδεσμος για την παρακολούθησή της, λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση της ημερίδας.


Σκοπός του CSI Institute

Το CSI Institute («Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια») αποτελεί μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, και ο σκοπός του προβλέπεται ρητά ως μη κερδοσκοπικός. Προάγει εκπαιδευτικούς και κοινωφελείς σκοπούς, μεταξύ άλλων, την πρόληψη και την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο, καθώς και την εκπαίδευση, την ενεργοποίηση και την επιστημονική έρευνα στο τομέα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου.

Στόχος του, είναι να συμβάλλει στην ενημέρωση, την εκπαίδευση, την πιστοποίηση και εν γένει στην έμπρακτη ενεργοποίηση των πολιτών σε θέματα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου, ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων και υποδομών, ασφαλής χρήσης του διαδικτύου αλλά και χειρισμού διαδικτυακών προγραμμάτων και προγραμμάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή.

“Όσο αυξάνεται ο κόσμος που έχει
πρόσβαση στο διαδίκτυο, τόσο αυξάνονται και όλες
οι εγκληματικές πράξεις μέσω αυτού”
“Ο χρυσός κανόνας είναι η ενημέρωση. Στο διαδίκτυο
πρέπει πάντα να βρισκόμαστε σε εγρήγορση, να γνωρίζουμε
και να ενημερωνόμαστε για τις απάτες που κυκλοφορούν
και με ποιον τρόπο μπορούμε να προφυλαχθούμε από αυτές”

Το σωματείο μας ευχαριστεί θερμά το  Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSIi)

Τηλ.: (+30) 215 215 1011

E-Mail: info@csii.gr

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code