Επιλέξτε Page

Ναι μεν, αλλά

Ναι μεν, αλλά

Ημέρα τιμής στους ένδοξους πεσόντες Διασώστες στο καθήκον τους τιμώντας τους αγώνες όλου του κλάδου μας, εκφράζοντας παράλληλα την θλίψη μας στους συγγενείς τους.

Για άλλη μία φορά οφείλουμε να θυμηθούμε τις ένδοξες θυσία τους και να γνωρίζουμε ότι το πρώτο και βασικό καθήκον μας είναι η ίδια η ασφάλεια μας κατά την προσέγγιση του όποιου συμβάντος παρότι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Την πολιτική ηγεσία της χώρας μας την ηγεσίας του ΕΚΑΒ και άξιους εκπροσώπων του κλάδου μας τιμήθηκε για άλλη μία χρονιά η ημέρα του Διασώστη.

Είναι γεγονός

ότι το ΕΚΑΒ για άλλη μία φορά στάθηκε αντάξιο των περιστάσεων επιτελώντας τον ρόλο και τον σκοπό της ύπαρξης του σε όλα τα επίπεδα και είναι άξιο συγχαρητηρίων από τους μαχητές του δρόμου, έως τους υπεύθυνους διαχείρισης και τους υπεύθυνους των διοικητικών υπηρεσιών κάτι που δεν αναφέρεται και πολύ συχνά.

Παράλληλα και ταπεινά θέλω να εκφράσω την πικρία μου για το γεγονός, ότι δεν υπήρξε ένας εκπρόσωπος του κλάδου, να ενημερώσει ότι εκτός από το ΕΚΑΒ υπάρχει και δεύτερος φορέας. Οφορέας αυτός είναι οι Διασώστες Πληρώματα Ασθενοφόρων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Οχι άδικα

Όλοι οι συνάδελφοι των Κέντρων Υγείας οι συνάδελφοι της περιφέρειας , όπου επιτελούν τα ίδια καθήκοντα.

Γιατί απλά Είμαστε όλοι αυτοί που σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ έχουμε την ευθύνη κάλυψης του μεγαλύτερου μέρους της υπαίθρου κάτω από την ομπρέλα της εκάστοτε ΥΠΕ όπου Διοικήσεις και εργαζόμενοι μοχθούν καθημερινά για την καλύτερη προσφορά στον συνάνθρωπο μας.

Είμαστε οι συνάδελφοι με την ελλιπής η ανύπαρκτη εκπαίδευση απομακρυσμένοι από τα βασικά κέντρα των εκπαιδεύσεων.

Άδικα λέμε ότι είμαστε οι συνάδελφοι με το ανύπαρκτο επίδομα στολής με τις μισές απολαβές στα εκτός έδρας με το χαμένο δεκαήμερο επίδομα αδείας κλειστού χώρου κ.τ.λ. με ότι συνεπάγεται αυτό για ένα οικογενειάρχη.

Να ξέρουν οτι είμαστε αυτοί που έχουν χάσει συναδέλφους στο καθήκον τους.

Το ΕΚΑΒ δεν είναι ο μοναδικός φορέας επειγόντων περιστατικών στην Ελλάδα

Ελπίζουμε στον υποσχόμενο νέο φορέα να συμπεριληφθούν στο ΕΚΑΒ και οι Διασώστες Πληρώματα Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας.

Παρόλα αυτά τίποτα δεν μειώνει την προσφορά και την θυσία τους όλων αυτών που έπεσαν στο καθήκον τους.

Με εκτίμηση,

Μοχιανάκης Κωνσταντίνος Διασώστης Πλήρωμα Ασθενοφόρου Κ.Υ. ΧΑΡΑΚΑ

 

Απο: parakritika.gr

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code