Επιλέξτε Page

Συνάντηση με τον Θ. Πλεύρη για την αντικατάσταση του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Σπηλίου

Συνάντηση με τον Θ. Πλεύρη για την αντικατάσταση του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Σπηλίου

Παρέμβαση μέλους του Δ.Σ. του σωματείου επικεφαλής των συμβασιούχων επικουρικών, Μ. Ανυφαντάκη, στον υπουργό υγείας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και της προϊσταμένης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ Κρήτης), κας Λένας Μπορμπουδάκη, στο Ρέθυμνο το Σάββατο 2/7, παρουσία του βουλευτή Ρεθύμνης Γιάννη Κεφαλογιάννη, είχα την ευκαιρία να συζητήσουμε και να αναδείξουμε την αναγκαιότητα για την όσο το δυνατόν συντομότερη αντικατάσταση του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Σπηλίου.

Επαναδιατυπώσαμε τη σημασία που έχει η παρουσία ενός σύγχρονου, άρτια εξοπλισμένου και ικανού μέσου μεταφοράς ασθενών, το οποίο θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις ολοένα και περισσότερο αυξανόμενες ανάγκες, δεδομένης και της κατακόρυφης αύξησης του πληθυσμού κατά τους θερινούς μήνες από επισκέπτες στα νότια του Ρεθύμνου.

Υπήρξε, πρέπει να σημειώσουμε, ρητή διαβεβαίωση τόσο από την πλευρά του Υπουργού, αλλά και της κας Μπορμπουδάκη, ότι οι διαδικασίες για την ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων της περιφέρειας Κρήτης, προχωρούν κανονικά και εντός του προσεχούς Αυγούστου, το πρώτο από τα νεοαποκτηθέντα 4X4 ασθενοφόρα, θα είναι αυτό που θα παραδοθεί στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου.

Υπήρξε επίσης διαβεβαίωση ότι η διαδικασία είναι σε τελική φάση ολοκλήρωσης, ενώ γίνονται και προσπάθειες να καλυφθεί ακόμα συντομότερα, η επιτακτική αυτή για την περιοχή μας ανάγκη.

Παράλληλα τέθηκε και το ζήτημα της στελέχωσης με πληρώματα ασθενοφόρου, από τον εκπρόσωπο των συμβασιούχων υγειονομικών Ρεθύμνου και εργαζόμενο στο Κ.Υ Σπηλίου κ. Μ. Ανυφαντάκη, με τον Υπουργό να αναφέρεται στις προκηρύξεις που έρχονται και στην ειδική μοριοδότηση που θεσπίστηκε, ακριβώς για να μπορέσουν με νόμιμο τρόπο να στηριχθούν και εν τέλει να ενισχύσουν το εθνικό σύστημα υγείας.

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code