Επιλέξτε Page

Συνάντηση με τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Τσιαούση Ηλία

Πανελλήνιο Σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας HELLAS ΕΜΤΚΥ

02/11/2022

Στα πλαίσια των ενημερωτικών επισκέψεων ανά ΥΠΕ σε όλη την επικράτεια των υπεύθυνων του σωματείου μας ″HELLAS EMTKY″ εντάσσεται και η συνεργασία του μέλους του Δ.Σ. Παπακώστα Δημήτρη με τον υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Τσιαούση Ηλία. Στην συνάντηση έγινε ολοκληρωμένη ενημέρωση του Υποδιοικητή με τα χρόνια προβλήματα του κλάδου αλλά και τους στόχους και τα αιτήματα του σωματείου. Τέθηκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την διευθέτηση βασικών θεμάτων που έχουν σχέση με την ασφάλεια των συναδέλφων και είναι στις αρμοδιότητες της Διοίκησης και άμεσα θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα.

Συνάντηση στην 5η Υ.Πε.Το επίδομα στολής η συνεχιζόμενη εκπαίδευση η κάλυψη των διαφόρων στα βασικά επιδόματα σε σχέση με τους συναδέλφους του ΕΚΑΒ αποτελούν βασικοί στόχοι του σωματείου.

Και όλα αυτά έως ότου αποτελέσει πολιτική βούληση η δημιουργία ενός ενιαίου φορέα όπου θα φέρει την ποιοτική αναβάθμιση και σωστή διαχείριση στον κλάδο μας.

Ευχαριστούμε τον Υποδιοικητή κ. Τσιαούση Ηλία για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και ευελπιστούμε στην καλή συνεργασία με γνώμονα την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου μας.

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code