Επιλέξτε Page

Τέμπη Ψήφισμα η Ατιμωρησία Πολιτικών Προσώπων

Τέμπη Ψήφισμα η Ατιμωρησία Πολιτικών Προσώπων
«Τέμπη Ψήφισμα η Ατιμωρησία Πολιτικών Προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι» τονίζεται στο ψήφισμα…

Πάνω από 560.000 υπογραφές έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής το ψήφισμα για το έγκλημα των Τεμπών, με το οποίο συγγενείς θυμάτων ζητούν ζητούν αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Ειδικότερα το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού, προέδρου του συλλόγου Τέμπη 2023», η οποία έχασε την κόρη της στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, έχει ήδη 564.141, αριθμός που αυξάνεται ανά λεπτό.
Ως πολίτες της χώρας δείχνουμε με έναν ακόμα τρόπο την υποστήριξή μας στον Σύλλογο Θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών και την πρόεδρο του, Μαρία Καρυστιανού, συμμετέχοντας στη συσπειρωμένη διαδικτυακή προσπάθεια να μην θαφτεί η τραγωδία των Τεμπών στα άδυτα των συμφερόντων.

Όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στο κείμενο που συνοδεύει το ψήφισμα: «Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι! Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας»

Εδώ δείτε το ψήφισμα >>

Τέμπη Ψήφισμα η Ατιμωρησία Πολιτικών Προσώπων

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code