Επιλέξτε Page

Ως Πότε Θα Είμαστε Ο Κλάδος Της Καρπαζιάς – 35χρόνια

Ως Πότε Θα Είμαστε Ο Κλάδος Της Καρπαζιάς – 35χρόνια
35χρόνια και πλέον χρόνια τα Πληρώματα Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας, βιώνουν, “35χρόνια χρόνια καρπαζιές”

Τριάντα πέντε χρόνια προσφοράς στον πολίτη της περιφέρειας με ότι αυτό συνεπάγεται και δεν είναι ούτε εύκολη ούτε αμελητέα η προσπάθεια με βάση της συνθήκες και τα μέσα που έχουμε στην διάθεσή μας.

 Τριάντα πέντε χρόνια αλλότρια καθήκοντα

για να δουλέψει το σύστημα στο κάθε Κέντρο Υγείας κάτω από της εντολές του εκάστοτε Διευθυντή του εκάστοτε ιατρού υπηρεσίας του εκάστοτε κέντρου συντονισμού του ΕΚΑΒ

  • με παντελή έλλειψη εκπαίδευσης
  • με ανύπαρκτο επίδομα στολής με ότι συνεπάγετε αυτό για την ασφάλεια μας
  • με κουτσουρεμένα εκτός έδρας
  • με Ασθενοφόρα που δεν διαθέτουν σε αρκετές περιπτώσεις τον βασικό εξοπλισμό καλούνται να ανταπεξέλθουν σε
    συμβάντα
  • πολλές φορές με μόνο πλήρωμα με ότι συνεπάγεται για την ποιότητα παροχής υπηρεσιών και την διαχείριση του συμβάντος
  • Με συμβασιούχους συναδέλφους/ισσες, εγκλωβισμένους/ες όμηροι στην διακριτική ευχέρεια της εκάστοτε κυβέρνησης με
    μισθούς που μόνο υποσαχάριες περιοχές θα ζήλευαν στην Ευρώπη των δύο ταχυτήτων.

Εργαζόμενοι Α και Β κατηγορίας επίσημα αναγνωρισμένοι από το κράτος εδώ και χρόνια εξαρτημένοι από τις ορέξεις μίας άλλης υπηρεσίας παρότι να καλύψει τις κενές βάρδιες με μονά Πληρώματα και συνοδεία από επαγγελματίες υγείας του όποιου κλάδου.

Επείγουσα Προνοσοκομιακή Φροντίδα βαθιά πλέον πληγωμένη κάτω από την νέα ΠΝΠ όπου ορίζει ρητά στην θέση του Διασώστη οδηγούς άσχετους με τα καθήκοντα όπου κρίνετε η επιβίωση, του συνανθρώπου μας, του συγγενή μας, του καθενός μας.

Μεταφορά του πάσχοντα με τον όποιο τρόπο (ποιος ενδιαφέρετε)! αρκεί να υπάρχει οδηγός να “τσουβαλιάσει”, το πώς και το τι, αυτό αφήνετε στο έλεος του Θεού και στις προσευχές των οικείων του.

Οι σιλουέτες των ιδιωτικών ασθενοφόρων

τα τελευταία χρόνια δηλώνουν έμπρακτα την παρουσία τους σε όλους τους χώρους οι επενδύσεις των εταιριών πλέον βασική προτεραιότητα τους με ότι συνέπιες θα φέρουν για τον πολίτη έχοντας την εμπειρία από την προσφορά του ιδιωτικού τομέα στην πρόσφατη πανδημία προάγγελος της επερχόμενης κατάστασης.

 Εθελοτυφλούμε συνειδητά

όταν αφήνουμε τον χρόνο να μετρά αντίστροφα χωρίς οργανωμένη αντίδραση πλέον και όποιοι από εμάς που εκπροσωπούμε τον κλάδο δεν το παραδεχόμαστε δεν έχουμε δικαίωμα να εμπαίζουμε τους συνάδελφους μας.
Και όμως κάποιοι από εμάς φέρουν ευθύνη με τις αποφάσεις τους όπου έδωσαν την ευκαιρία να ανοίξει η κερκόπορτα και να έχουν σήμερα την δυνατότητα τα ιδιωτικά ασθενοφόρα να έχουν πρόσβαση στα Δημόσια Νοσοκομεία κ΄ όχι μόνο.

Το λέμε εδώ και 35χρόνια

Η δημιουργία ενός φορέα διαχείρισης των επειγόντων στην χώρα μας με ενιαίο συντονισμό με οργανωμένες εκπαιδεύσεις και διεκδίκηση της ποιοτικής αναβάθμισης αποτελεί πλέον βασικό στοιχείο της Επείγουσας Προνοσοκομιακής Φροντίδας αν θέλουμε να ευαγγελιζόμαστε ότι υπηρετούμε επάξια τον κλάδο που υπηρετούμε.

Το αγαθό της Υγείας είναι πολύτιμο

και μοναδικό για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά αυτό υπηρετούμε και θα υπηρετούμε ο καθένας μας έως και το τελευταίο λεπτό της υπηρεσίας μας δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε καλά, σωστά, μέσο των πρωτοκόλλων, αυτό που τόσα χρόνια κάνουμε να προσφέρουμε την ασφάλεια στον χώρο του κάθε συμβάντος, την ελπίδα στον κάθε πάσχοντα, την εξάλειψη του πόνου και την
εξασφάλιση της επιβίωσης τους.

Τα αυτονόητα της Επείγουσας Προνοσοκομιακής Φροντίδας

Είναι εκτός κάθε πραγματικότητας σήμερα, που θέλουμε να λεγόμαστε Ευρωπαϊκή χώρα να ασχολούμαστε με τα αυτονόητα όταν θα έπρεπε να είναι πρώτο και βασικό μας μέλημα, η εκπαίδευση στα πρωτόκολλα, η πρακτική εξάσκηση στην ειδικότητα και η ποιοτική τους εφαρμογή στον πάσχοντα.


photo

ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

Μοχιανάκης Κωνσταντίνος
Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code