Επιλέξτε Page

Νέο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου

Νέο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου

Στο Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου βρίσκεται ήδη νέο ασθενοφόρο, το οποίο ανέλαβε να εξοπλίσει πλήρως η 6η ΥΠΕ με δική της χρηματοδότηση.
Πρόκειται για ένα από μεγαλύτερα ασθενοφόρα, το οποίο παραχωρήθηκε στην 6η ΥΠΕ από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ηπείρου (ΠΤΑ), προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες λόγω COVID-19 αλλά και τη δυσβατότητα του ορεινού ανάγλυφου της περιοχής.
Το ασθενοφόρο το οποίο με πρωτοβουλία του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, απέκτησε όλο τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες του Βουργαρελίου και της ευρύτερης περιοχής.
«Στόχος μας να ενισχύουμε την ασφάλεια των συμπολιτών μας στις απομακρυσμένες περιοχές, κάτι που ξεκινήσαμε τον προηγούμενο Οκτώβριο με την παράδοση 10 καινούργιων ασθενοφόρων με χρηματοδότηση της 6ης ΥΠΕ, τα οποία παρέλαβαν Κέντρα Υγείας ορεινών περιοχών. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί», αναφέρει σε δήλωσή του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Άρθρο: www.agriniotimes.gr

Από την μεριά μας να επισημάνουμε:

Μπράβο- Μπράβο – Μπράβο. Αξιέπαινες προσπάθειες που πρέπει να γίνονται για το κοινό καλό. Η ελλείψεις σε ασθενοφόρα σε όλα τα Κ.Υ. της Χώρας είναι τεράστιες, ο απαρχαιωμένος στόλος ασθενοφόρων βάζει σε κίνδυνο και τους ασθενείς αλλά και τα Πληρώματα Ασθενοφόρου.

Όμως, η ανανέωση του στόλου των Ασθενοφόρων δεν είναι αυτονόητη υποχρέωση του Υπουργείου – των Υ.ΠΕ; Γιατί να ζήτωκραυγάζουμε – να διαφημιζόμαστε;

Το σημαντικότερο από όλα:

Τα ασθενοφόρα δεν πηγαίνουν μόνα τους, χρειάζονται προσωπικό, Διασώστες Πληρώματα Ασθενοφόρου, προσλήψεις στις τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, Χρειάζονται συνεχής εκπαίδευση στο υπάρχων.

Τέλος, το εάν χαλάσει ένα ασθενοφόρο όπως έχει αναφερθεί, ο υπάλληλος  αυτομάτως κάνει χρέη, Κηπουρού – τηλεφωνητή – πορτιέρη – κ.λ.π. με την απειλή πάντα να του κοπούν τα Επιδόματα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας;
Ρωτάμε για άλλη μια φορά, Ποιος  έχει την ευθύνη της συντήρησης και επισκευής των ασθενοφόρων;

Συνάδελφοι. Καλορίζικο ! Καλοτάξιδο και με τις λιγότερες διακομιδές!!! Να είναι όλος ο κόσμος Υγιής

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code