Επιλέξτε Page

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ 500 Διασώστες Των Κ.ΥΓΕΙΑΣ Συμμετέχουν στο πρόγραμμα διακομιδών του ΕΚΑΒ χωρίς να λαμβάνουν τις αντίστοιχες παροχές

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ 500 Διασώστες Των Κ.ΥΓΕΙΑΣ Συμμετέχουν στο πρόγραμμα διακομιδών του ΕΚΑΒ χωρίς να λαμβάνουν τις αντίστοιχες παροχές

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει.

Οι 500 εργαζόμενοι διασώστες στα ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας στο ΕΣΥ διεκδικούν την οικονομική εξίσωση τους με τα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
Για την εύρυθμη λειτουργία και την ποιοτική αναβάθμιση στην παροχή της προνοσοκομειακής φροντίδας στο ΕΣΥ, αποτελεί αναγκαιότητα η εξίσωση των πληρωμάτων ασθενοφόρων των ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ με τα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ. Με αυτό τον τρόπο θα διορθωθούν οι ανισότητες που υπάρχουν.

Αν και σε πολλές περιοχές της χώρας είναι ενταγμένοι στο ημερήσιο πρόγραμμα του ΕΚΑΒ και πολλές φορές αποτελούν κοινό πλήρωμα στο ασθενοφόρο δεν αμείβονται όπως το προσωπικό του ΕΚΑΒ, καθώς δεν τους καταβάλλεται η ετήσια δαπάνη για την προμήθεια στολής, τα εξαιρέσιμα/υπερωρίες και η δεκαήμερη άδεια κλειστού χώρου.

Επίσης δεν τους καταβάλλεται ολόκληρη η αποζημίωση για τις εκτός έδρας μετακινήσεις.

Εργαζόμενοι που έχουν το ίδιο αντικείμενο εργασίας, την ίδια εκπαίδευση και κάνουν την ίδια δουλειά σε ενιαίο πρόγραμμα, αμείβονται με διαφορετικό τρόπο.

Για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με την ειδικότητα Πλήρωμα Ασθενοφόρου στα ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ και το ΕΚΑΒ απαιτούνται τα ίδια προσόντα, δηλαδή το πτυχίο του ΙΕΚ ΕΚΑΒ και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Επιτέλους η αδικία αυτή πρέπει να διορθωθεί.

Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code