Επιλέξτε Page

Μήνυμα Προέδρου για το 2023

Το 2022 ήταν χρόνια σταθμός για όλους εμάς που μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας με την κατοχύρωση του σωματείου μας HELLAS EMTKY Πανελλήνιο Σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας.

Δημιουργικοί συνάδελφοι από όλη την επικράτεια με όραμα και στόχους για την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου έδωσαν το παρών στην μεγάλη προσπάθεια.

Ενώσαμε τις ελπίδες μας και τις δυνάμεις μας για ένα προοδευτικό φορέα εκπροσώπησης μας με δυνατότητα παρέμβασης σε όλα τα επίπεδα αρχικά με παρεμβάσεις σε περιφερειακό επίπεδο με επισκέψεις στις Διοικήσεις των ΥΠΕ

Βασικός στόχος η ενημέρωση των Διοικήσεων με τα χρόνια πρόβλημα του κλάδου που αφορούν την υποστελέχωση τους από προσωπικό την ανεπάρκεια εκπαιδευτικών προγραμμάτων τον πεπαλαιωμένο στόλο των ασθενοφόρων την μονιμοποίηση των επικουρικών και συμβασιούχων συναδέλφων αλλά και τις μισθολογικές διαφορές σε σχέση με τους συναδέλφους του Ε.Κ.Α.Β.

Παράλληλα ενημερώθηκαν πολιτικοί φορείς όλων των κομμάτων και έχουν δρομολογηθεί παρεμβάσεις σε επίπεδο υπουργείου άμεσα το επόμενο διάστημα.
Και όλα αυτά σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα με καλό συντονισμό και συνεργασία με το Δ.Σ. του σωματείου και σημαντικούς εκπροσώπους σε όλες τις περιφέρειες.

Δημιουργήθηκε σελίδα στο internet με στόχο την άμεση και έγκυρη ενημέρωση των συναδέλφων με παροχές ανταποδοτικές της συνδρομής που καταβάλουν για την διευκόλυνση τους www.emtky.gr

Στον προγραμματισμό για το 2023 αποτελεί για όλους εμάς βασικός στόχος η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και επικουρικών συναδέλφων και η απαλλαγή τους από το καθεστώς ομηρίας που τους έχει επιβληθεί.
Παράλληλα και όλα τα προβλήματα του κλάδου με άμεση πρόσβαση στο υπόγειο τον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Είναι σημαντικό για εμάς και η συνεργασία με όμορους φορείς με κοινά πρόβλημα για την καλύτερη διεκδίκηση τους.
Βασικό πιστεύω μας η δημιουργία ενός ενιαίου φορέα διαχείρισης επειγόντων σε όλη την επικράτεια.

Ζητάμε την έμπρακτη στήριξη όλων των συναδέλφων σε όλη την επικράτεια για την δυναμικότερη διεκδίκηση των προβλημάτων μας.
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του σωματείου τους εκπροσώπους μας ανά ΥΠΕ στο ΔΣ αλλά και σε όλους τους αφανείς ήρωες που στηρίζουν την προσπάθεια μας και εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργική διάθεση.

Με εκτίμηση
Μοχιανάκης Κωνσταντίνος
Πρόεδρος HELLAS EMTKY

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code