Επιλέξτε Page

Συνάντηση Με Την Πρώην Υφυπουργό Οικονομικών του Σύριζα κ. Κατερίνα Παπανάτσιου

Συνάντηση Με Την Πρώην Υφυπουργό Οικονομικών του Σύριζα κ. Κατερίνα Παπανάτσιου

Συνάντηση με την πρώην Υφυπουργό Οικονομικών κ’ νυν αναπληρωτή, Τομεάρχη Οικονομικών της Κ.Ο. του Σύριζα και Βουλευτή του Ν. Μαγνησίας κ. Παπανάτσιου Αικατερίνη είχαν, το μέλος του Δ.Σ Παπακώστας Δημήτρης καθώς και τα μέλη του σωματείου μας,

Σταυρού Ελένη ( Κέντρο Υγείας Ζαγοράς ) ο συνάδελφος, Τσώτας Χρυσοβαλάντης (Κέντρο Υγείας Βελεστίνου) καθώς και ο συνάδελφός Δαγκλής Ιωάννης (Κέντρο Υγείας Αργαλαστής).

Η κ. Παπανάτσιου ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα και τις αδικίες που υφίσταται ο κλάδος Πληρώματα Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας, μας διαχρονικά.

Δόθηκε ιδιαίτερη βάση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στα Κέντρα Υγείας του Νομού Μαγνησίας συμπεριλαμβανομένων και των Σποράδων στις τεράστιες έλλειψής σε προσωπικό.

Από τα μέλη του σωματείου Hellas Emtky, κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις

μονιμοποίηση όλων των επικουρικών συνάδελφων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, όχι σε προσλήψεις με μπλοκάκι  με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Μαγνησίας.

Από την πλευρά της η κ.Παπανάτσιου τόνισε την αναγκαιότητα κάλυψής περισσοτέρων βαρδιών από πληρώματα ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας με πιστοποιημένους επαγγελματίες υγείας, καθώς κ την αυτονόητη ένταξη μας στο Ε.Κ.Α.Β. ώστε να μην υπάρχει ανισότητα σε επίπεδο μισθών κ παροχών.

Δέσμευση της κ. Παπανάτσιου για άμεση προώθηση των αιτημάτων μας έτσι ώστε η προνοσοκομειακη φροντίδα να είναι προς όφελος των πολιτών.


Συνάντηση πρώην Υφυπουργό ΟικονομικώνΒιογραφικό της κ. Παπανάτσιου Αικατερίνης, Βουλευτού Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ:

Είναι οικονομολόγος. Εργάστηκε ως προϊστάμενη λογιστηρίου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς και αργότερα διατηρούσε λογιστικό/φοροτεχνικό γραφείο.

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Ασχολήθηκε με τον τομέα της Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και συμμετέχει στο συντονιστικό της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Διετέλεσε Υπουργός Οικονομικών και είναι νυν Τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του Σύριζα.

Διαφήμιση

Εγγραφή – Ανανέωση

εγγραφή στο σωματείο

ALS/BLS

ΕΕΕΠΦ ΝΑΕΜΤ στην Ελλάδα
Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
Συνεχιζόμενη κατάρτιση πληρωμάτων ασθενοφόρων erc

Στηρίζουμε :)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Διασώστες Πλήρωμα.

Διασώστες Ρόδου.

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο της καταχώρισης

Captcha Code